Jeigu norite maisto gamybą paversti daugiau negu savo namų virtuvės hobiu, tuomet laukiame Jūsų virėjų mokymuose Takoskyros mokymo centre.

O jeigu norite sužinoti visas konditerijos paslaptis, nustebinti artimuosius ir save – pats laikas tapti konditeriu.

Virėjo padėjėjas

0.00 

Virėjo padejėjai ruošia nesudėtingus patiekalus arba pusgaminius ir gėrimus.

Užtikrina gamybinio inventoriaus švarą ir tvarką maisto paruošimo padalinyje, ruošia daržoves patiekalams, padeda virėjams ruošiant produktus apdorojimui, tinkamai dezinfekuoja ir plauna indų ir gamybinius.

Mokymų metu išmoksite:

  • Paruošti ir tvarkyti darbo zoną;
  • Parinkti ir paruošti maisto produktus ir žaliavas;
  • Atlikti žaliavų paruošimo technologines operacijas;
  • Pasiruošti gaminti nesudėtingus pusgaminius;
  • Gaminti nesudėtingos technologijos pusgaminius;
  • Gaminti nesudėtingos technologijos šaltuosius patiekalus;
  • Gaminti įvairias salotas;
  • Gaminti daržovių ir kitus nesudėtingus garnyrus;
    Gaminti nesudėtingos technologijos karštuosius patiekalus.
Trukmė 9 sav.
Minimalūs reikalavimai
10 klasių baigimo pažymėjimas. Bet kokia prieš tai įgyta kvalifikacija
Teorija
2,5 sav.
Praktika 5,5 sav.
Baigiamasis vertinimas Teorijos ir praktikos egzaminas
Suteikiama kvalifikacija Maisto pramonės darbuotojas
Išduodamas dokumentas Kvalifikacijos diplomas

Asmuo, įgijęs maisto pramonės darbuotojo kvalifikaciją, galės dirbti maisto pramonės gamybos ir perdirbimo įmonėse. Darbas reikalauja fizinės ištvermės, darbo metu privaloma dėvėti specialiuosius darbo drabužius

Mokymai vyksta šiuolaikiškose, moderniai įrengtose patalpose su visa darbui ir mokymuisi reikalinga įranga.

  • Pirmoji įmokos dalis 30% sumokamas iš anksto. Likusi suma mokama dalimis be jokio pabrangimo.
  • Galimas išsimokėjimas lizingo būdu.