Pagalbinis virtuvės darbuotojas
Ši sutrumpinta programa skirta pagal darbo rinkos poreikius paruošti specialistą, gebantį parinkti žaliavas ir paruošti jas gaminimui, naudotis šiuolaikiniais įrenginiais ir technologijomis, prižiūrėti darbo vietą, atlikti naujų žaliavų pirminį paruošimą, bei mokėti paruošti pusgaminius.
Mokymų metu išmoksite:
- Paruošti ir tvarkyti darbo zoną.
- Parinkti ir paruošti maisto produktus ir žaliavas.
- Atlikti žaliavų paruošimo technologines operacijas.
- Gaminti nesudėtingos technologijos pusgaminius.
Trukmė | 8 sav. |
Minimalūs reikalavimai |
4 klasių baigimo pažymėjimas |
Teorija |
3 sav. |
Praktika | 5 sav. |
Baigiamasis vertinimas | Teorijos ir praktikos egzaminas |
Suteikiama kvalifikacija | Pagalbinio virtuvės darbuotojo kompetencija |
Išduodamas dokumentas | Kompetencijų pažymėjimas |
Baigęs šią programą asmuo galės užsiimti profesine veikla, maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse, kurios metu gebės tinkamai paruošti žaliavas ir gaminius. Gebės paruošti įrengimus, inventorių , išmanys nesudėtingos technologijos pusgaminių gamybą.
- Pirmoji įmokos dalis 30% sumokamas iš anksto. Likusi suma mokama dalimis be jokio pabrangimo.
- Galimas išsimokėjimas lizingo būdu.