Virėjas
Ši programa, tai puikus pasirinkimas norintiems išmokti parinkti žaliavas ir paruošti jas gaminimui, naudotis šiuolaikiniais įrenginiais ir technologijomis, prižiūrėti darbo vietą, atlikti naujų žaliavų pirminį paruošimą, bei mokėti paruošti pusgaminius.
Mokymų metu išmoksite:
- Parinkti darbui įrengimus, inventorių, įrankius;
- Parinkti maisto produktus bei žaliavas patiekalams ruošti;
- Paruošti maisto produktus ir žaliavas pusgaminiams ir patiekalams gaminti;
- Ruošti įvairius pusgaminius;
- Parinkti ir taikyti šiluminio paruošimo būdus;
- Gaminti karštuosius ir šaltuosius patiekalus;
- Paruošti patiekti patiekalus
- Parinkti darbui įrengimus, inventorių, įrankius;
Trukmė | 8 sav. |
Minimalūs reikalavimai |
4 klasių baigimo pažymėjimas |
Teorija |
3 sav. |
Praktika | 5 sav. |
Baigiamasis vertinimas | Teorijos ir praktikos egzaminas |
Suteikiama kvalifikacija | Virėjo kompetencija |
Išduodamas dokumentas | Kompetencijų pažymėjimas |
Asmuo, įgijęs virėjo kompetenciją galės užsiimti profesine veikla, maitinimo paslaugas teikiančiose įmonėse, kurios metu gebės tinkamai parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti pagrindinius šaltuosius ir karštuosius patiekalus. Gebės paruošti įrengimus, inventorių , išmanys nesudėtingos technologijos pusgaminių gamybą.
- Pirmoji įmokos dalis 30% sumokamas iš anksto. Likusi suma mokama dalimis be jokio pabrangimo.
- Galimas išsimokėjimas lizingo būdu.